STUDENTER PÅ CAMPUS

FACILITETER
På Pilot Flight Academy har våra studenter tillgång till toppmoderna faciliteter. De studerar i trevliga omgivningar, med stora klassrum, läsrum och briefingrum, där studenterna tillbringar både studietid och social tid. Det är viktigt för oss att våra studenter trivs under sin studietid vid Pilot Flight Academy och det reflekteras i omgivningarna på vårt campus.


 

SOCIAL MILJÖ
Våra studenter tillbringar mycket tid tillsammans under sin studietid här på Pilot Flight Academy. Att vara del av en klass genom hela pilotutbildningen skapar en social plattform med dina framtida kollegor i luften.

 
STUDENTBOENDE
Nya Torp Campus rakt över skolan, med utsikt över landingsbanan och spektakulär utsikt för den flygintresserade, erbjudar studentboende med och utan privat badrum och då i olika prisklasser. Vid reservation av studieplats erbjuder vi studenter att boka studentrum.

 
Pilot Flight Academy hjälper alla blivande studenter med att finna boende vid uppstart på skolan.
Vi har flera studentboenden tillgängliga på själva flygplats-/skolområdet och förmedlar fortlöpande reservationsmöjligheter i dem till studenter som klarat våra tester och reserverat en studieplats.
Priserna varierar med storlek, eget badrum etc, men startar på runt 5400 NOK per månad, inkluderat el, wi-fi och städning av gemensamma utrymmen.

Rummen är möblerade med säng, garderob och skrivbord och de delar kök och vardagsrum.
De är moderna och smakfullt möblerade.